Αλήθκεια κύριε μου…

Ερώτημα καθημερινό, αλλά από ουδείς η απάντησή του.  Ούλλοι μας πιστεύκουμεν πως λαλούμεν την αλήθκειαν αλλά εντέλει κανένας μας εν μπορεί να είναι σίγουρος!  Μπορεί για κάποιους η αλήθκεια να εν το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή, να θέλουν πάντοτε να το λεν, όποια κι αν είναι η αλήθεια των πραγμάτων.

Όποιος όμως είναι ένας εξ’ αυτούς τον/την θερμοπαρακαλώ να προσέχει!  Η αλήθεια δεν είναι μοναχά ένα παιχνιδάκι που μπορεί ο καθένας μας να κουρδίσει και μετά να το αφήσει να συνεχίσει μόνο του.  Είναι εύθραστο υλικό το οποίο θέλει το πλάσημό του προσεκτικά και μετά από αυτή την επεξεργασία να δωθεί μέσα σε ένα όμορφο κουτάκι με κορδέλες στον παραλήπτη του.

Για να μην όμως πολυλογούμε, η αλήθεια είναι απαρέτητη…αλλά, έτσι τελικά για να φτάσουμε επιτέλους στην αλήθεια της αλήθειας …. Ένα έχω να πω….ΠΟΝΑΕΙ!!!!

Τζαι μεν το πάρετε ότι το γράφω λόγω κάποιας ερωτικής απαγοήτευσης, αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι κάποτε πρέπει να το αναγνωρίσουμε ούλλοι μας αυτό το γεγονός, που μετά που σχιλιάες τζαι σχιλιάες σκέψεις κατάληξα σε ένα προσωπικό Πόρισμαν!

Όλοι μας επιζητούμεν πολλές τζαι αμέτρητες φορές που διάφορα άτομα την αλήθεια αλλά ποτέ δεν είμαστε σίγουροι αν θα μας δωθεί η πραγματική αλήθεια!  Και αν όμως μας δωθεί η αλήθεια, μας πονάει αφάνταστα ούλλους μας ανεξερέτως…

Έτσι λοιπόν για να καταφέρουμεν να ξεφύγουμεν ή να προστατέυσουμε κάποιον από τούτον τον πόνο, λέμε όλοι μας ΨΕΜΑΤΑ!!!!

Τζαι ξέρω τι εν να πείτε κάποτε ούλλοι μας θέλουμε να μάθουμε κάτι, ανεξερέτως πόσο θα μας πονέσει αυτό που θα ακούσουμε.  Συνήθως το επιζητούμε από φίλους γιατί πιστεύουμε πως από αυτούς θα πάρουμε ειλικρινή απάντηση.  Δεν είναι όμως πάντοτε αυτό το σενάριο που θα έρθουμε αντιμέτωποι.

Μπορούν να συμβούν πολλά και διάφορα.  Οι απαντήσεις μπορεί να είναι τζαι άπειρες.  Πρέπει να μάθουμε να περιμένουμεν τα πάντα, ότιδήποτε και να είναι, να μας είναι ευπρόσδεκτο! Αν είναι κάτι που δεν μας χαλά, άιστο να πάει κύριε μου.  Αν όμως εν κάτι που σε πικραίνει, πιέ τζαι τούτο το δηλητήριο αλλά μεν το αφήκεις να σε πάρει μαζί του κάτω. Κράτησε την ψυχραιμία σου, σήκωσε το κεφάλι τζαι προσπέρνα το! Ούλλοι μπορούμε τζαι εν εφικτό.

Andiamo αδέρφια.  Ήρθε η ώρα να φύγουμε που τα κατεστημένα.  Ο καθένας με μιαν μικρή αλλαγή του εαυτού του μπορεί.  Εν ώρα να αλλάξουμεν ούλλοι προς το καλύτερο!

Τζαι τούτα που λαλώ έννεν πράγματα του πεταμάτου, εν αλήθκεια κύριε μου

About toppouzos

άσε το δρόμο να χαραχτεί, θάλασσα να διασχιστεί, κι η κατάληλη ώρα θα 'ρθεί . Δείτε όλα τα άρθρα του/της toppouzos

Σχολιάστε